Код героя-підліткa в романі Фредеріка Бaкмaна «Ведмеже місто» - Тiтeнoк Марія Андріївна (My University, 2021)
У даній роботі досліджено структурні особливості внутрішнього світу героїв роману, світ підлітків, їх психологія та умови їх формування та співіснування із дорослими та соціумом вцілому .