Розробка системи для взаємодії з NFT у мережі ERC721 - Копанічук Богдан (My University, 2021)
В ході роботи було розглянуто поняття взаємозамінного та невзаємозамінного активу. Розглянуті нюанси пов’язані з цим, а також сформульована ідея невзаємозамінного цифрового активу. Виконано огляд ідеї використання невзаємозамінних токенів для підтвердження права власності. Було визначено проблеми, пов’язані з реалізацією ідеї невзаємозамінного активу та способи їх вирішення за допомогою блокчейну, а саме за допомогою ідеї невзаємозамінного токену для підтвердження прав володіння. Також виконано загальний огляд існуючих систем взаємодії з невзаємозамінними токенами. Проаналізовані існуючі стандарти невзаємозамінних токенів, також вимоги до створення невзаємозамінних токенів та їх метаданих. Виконана розробка та імплементація уніфікованої моделі невзаємозамінного токену. Розроблено інтерфейс для взаємодії з моделлю у вигляді клієнт-серверного застосунку. Як результат була розроблена централізована система для взаємодії з невзаємозамінними токенами.