Реформа адміністративно-територіального устрою в Україні: суспільно-географічне дослідження - Москаленко Анна-Марія Олександрівна (My University, 2021)
Розглянуто процес формування адміністративно-територіального устрою, його інструменти та заходи щодо впровадження реформи децентралізаціїв в Україні.