NEW DEVELOPMENTS IN CRIMINAL LAW - Дудоров, О.О; Старовойтова, Ю.Г (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, ТОВ «Правова Єдність», 2015)
NEW DEVELOPMENTS IN CRIMINAL LAW

НОВІ ЗДОБУТКИ В НАУЦІ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА
НОВІ ЗДОБУТКИ В НАУЦІ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА