Розвиток ішемічного інсульту у пацієнтів з діабетом 2 типу - Царенко Тетяна Михайлівна (My University, 2019)
У дисертаційному дослідженні проаналізовано широкий спектр показників, які дозволяють охарактеризувати стан окремих ланок систему гемостазу та її функціональну активність у цілому у хворих з ішемічним інсультом окремо та на фоні цукрового діабету 2 типу.