Екстремальний туризм в Україні: сучасний стан та перспектива розвитку - Притков, В. Ю.; Жердьов, А. Е. (My University, 2026)
У статті розглядається екстремальний туризм в Україні. Робиться класифікація екстремального туризму, аналізується сучасний стан та перспективи його розвитку.

В статье рассматривается экстремальный туризм в Украине. Делается классификация экстремального туризма, анализируется современное состояние и перспективы его развития.

In the article extreme tourism is examined in Ukraine. Classification of extreme tourism is done, the modern state and prospects of his development is analyzed.
Keywords: екстремальний туризм; класифікація екстремального туризму; экстремальный туризм; классификация экстремального туризма; extreme tourism; classification of extreme tourism