Оцінювання впливу діяльності благодійних організацій за допомогою міжнародного стандарту оцінки соціальних інвестицій «LBG» - Коваленко, Світлана Віталіївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
У даній магістерській роботі проаналізовано стан та тенденції розвитку соціального аудиту, моніторингу та оцінки в Україні. Висвітлено необхідність подальшого розвитку системи моніторингу та оцінювання. Описано та проаналізовано міжнародний та вітчизняний досвід оцінювання соціальних проектів в громадському секторі та соціальному підприємництві. Розкрито роль громадських та благодійних організації в системі реалізації стратегій та програм в Україні. Адаптовано та частково апробовано методику оцінювання впливу проекту благодійної організації на основі міжнародного стандарту оцінки соціальних інвестицій «LBG».

This master's thesis analyzes the state and trends of social audit, monitoring and evaluation in Ukraine. The need for further development of the monitoring and evaluation system is highlighted. International and domestic experience of evaluation of social projects in the public sector and social entrepreneurship is described and analyzed. The role of public and charitable organizations in the system of implementation of strategies and programs in Ukraine is revealed. The method of assessing the impact of the charity project on the basis of the international standard for assessing social investment "LBG" was adapted and partially tested.
Assessing the impact of charitable organizations using the international standard for assessing social investment "LBG"
Keywords: соціальний аудит; благодійні організації; оцінювання впливу; міжнародний стандарт оцінки соціальних інвестицій “LBG”; social audit; charity organizations; impact evaluation; international standard for evaluation of social investments “LBG”