Опосередковані означення в сучасній українській мові - Арібжанова, Ірина Миколаївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
Функціональна характеристика компонентів із семантикою ознаки іншої ознаки.

Functional characterictics of the components with the attribute of another attribute semantics are studied.
The Attributes of the Verb in the Modern Ukrainian language