Аспектологія термінопонять "індивід", "індивідуальність", "особистість" в історичній лінгвістиці - Грицина, С. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
У статті проаналізовано різні наукові підходи до розмежування термінопонять "індивід", "індивідуальність", "особистість" та запропоновано їх проекцію на історичну лінгвістику.

In the article the different scientific approaches to the differentiation of concepts "individual", "individuality", "personality" is analysed and their projection on historical linguistics is offered.
Aspectology of concepts "individual", "individuality", "personality"
Keywords: індивід; індивідуальність; особистість; авторська особистість; історія мови; individual; individuality; personality; author’s personality; history of language