Еколого-сакрально-бальнеологічна стежка «Дива Феофанії» - Дмитрук, О. Ю.; Бондаренко, І. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
Запропоновано проект еколого-сакрально-бальнеологічна стежки.

The project of the sacral-balneology-ecotour is proposed.