Програмний модуль захисту складових та транзакцій web-застосунку - Сокиран Юрій Юрійович (My University, 2022)
У дипломній роботі було побудовано веб-додаток, проведено аналіз його слабких місць та використано програмні модулі задля захисту від знайдених вразливостей. Таким чином було зменшено ризик SQL та XSS ін’єкцій, атаки CSRF та експлуатації порушеного контролю доступом. У роботі досліджено структуру веб-додатків, а саме розглянуто клієнтську, серверну частини та базу даних, виділено їх особливості та характеристики, проведено аналіз найбільш поширених вразливостей, характерних для визначеної структури, побудовано веб-додаток та визначено в ньому можливі вектори атаки, використано програмні засоби та механізми захисту задля унеможливлення експлуатації визначених вразливостей.