RADIOACTIVITY OF RESERVOIR-ROCKS OF VOLYNO-PODILLYA HYDROCARBON PROSPECTS - Вижва, С.; Онищук, Д.; Онищук, I. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Consideration is given to radiometric parameters of reservoir-rocks of Volyno-Podillya. Correlation relationships between the specific alpha activity and uranium content and specific beta-activity and content of K2O in the studied rocks are determined.

Розглянуто радіометричні параметри порід-колекторів Волино-Поділля. Визначено кореляційні залежності між питомою альфа-активністю і вмістом урану та питомою бета-активністю і вмістом К2О у досліджених породах.
РАДІОАКТИВНІСТЬ ПОРІД-КОЛЕКТОРІВ НАФТОГАЗОПЕРСПЕКТИВНИХ ПЛОЩ ВОЛИНО-ПОДІЛЛЯ