Порівняння ефективності алгоритмів розв'язання задачі канадського водія - Челноков Семен Ілліч (My University, 2021)
Метою роботи є порівняльни аналіз ефективності алгоритмів для розв'язання задачі кандського водія. В якості засобу для збору даних було обрано середовище програмування Visual Studio 2019 та мову програмування Python 3.7.1. Для роботи зі структурою даних було обрано бібліотеку NetworkX та для роботи зі структурою даних було обрано бібліотеку heapq. В роботі досліджені основні постановки задачі кандського водія та алгоритми для їх розв’язання. Були отримані наступні результати: виконано збір даних за допомогою реалізованої програми, що моделює умову задачі канадського водія. Проведено порівняльни аналіз алгоритмів, що показав ефективність створених альтернативних алгоритмів до жадібного та алгоритму «очікування». Дана робота може застосовуватись для ознайомлення з темою та збору інформації про ефективність алгоритмів для вирішення задачі канадського водія. Також реалізована програма може бути вдосконалено та використовуватись, як застосунок для порівняльного аналіз різних алгоритмів та задачах на графах.