Нові органічні ліганди для стабілізації перовськітних квантових точок - Березовська Юлія Леонідівна (My University, 2021)
В даній роботі було отримано 4 сполуки (додецилгуанідиніум бромід, стеарилгуанідиніум бромід, олеїлгуанідиніум бромід та 2- октилдодецилгуанідиніум бромід) з високими виходами.