Українська національна ідентичність в контексті сьогодення - Крошка Віталій Вікторович (My University, 2024)
Об’єктом дослідження постає українська національна ідентичність як соціокультурний феномен. Предметом дослідження є українська національна ідентичність в контексті сучасних як глобальних, так і локальних соціальних трансформацій. Метою дослідження є аналіз сучасних процесів трансформації української національної ідентичності в контексті глобальних перетворень.
Keywords: ідентичність; національна ідентичність