Concept of labor law of agricultural workers - Egorova-Lutsenko , T. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2018)
Approaches to determining the legal status of agricultural workers is researched. The legislative definitions of the concepts “worker”, “agriculture”, “labor rights” are analyzed. Own definition of the concept of labor rights of agricultural workers is proposed

В статті досліджені підходи до визначення правового статусу працівників сільського господарства. Проаналізовані законодавчі визначення понять «працівник», «сільське господарство», «трудові права». Запропоноване власне визначення поняття трудових прав працівників сільського господарства.
ПОНЯТТЯ ТРУДОВИХ ПРАВ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
Keywords: worker; labor rights; agriculture; labor relations; agricultural activity; працівник; трудові права; сільське господарство; трудові відносини; сільскогосподарська діяльність