Психологічні чинники самоефективності військовозобов'язаних в умовах війни - Файдевич, Ванесса (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Мета виявити основні психологічні чинники, які впливають на самоефективність військовозобов’язаних в умовах війни. Одержані результати можуть бути впроваджені у програми психологічної підготовки військовозобов’язанів, допомагаючи підвищити їхню самоефективність і загальну готовність до виконання бойових завдань. Зокрема, матеріали дослідження можуть стати основою для створення тренінгів і навчальних програм, спрямованих на розвиток стійкості, підвищення впевненості у власних силах та оптимізацію психологічних ресурсів.
Keywords: самоефективність; війна; військові