Навчальна інформаційна система з хімії - Верстуков Олександр Сергійович (My University, 2022)
В ході виконання даної дипломної роботи було проведено аналіз існуючих сучасних рішень для самостійного онлайн навчання відповідні вимоги до кроссбраузерного додатку для навчання. Для розробки даного застосунку було спроектовано базу даних, дерево функцій, архітектуру додатку, його структуру. В результаті реалізації було створено навчальну інформаційну систему для хімії з використанням таких інструментів, як JavaScript ES6, HTML5 та CSS3. Також додаток було протестовано відповідно до описаних тест кейсів. Розроблений додаток можна покращувати та доповнювати новими функціями у майбутньому, або використовувати уже на базі сайту вивчати інші предмети шкільної програми, що дозволяє використовувати сайт для різних галузей.