Оцінка стійкості G-квадруплексів в геномі коронавірусу SARS-CoV-2 - Гребінчук, Вероніка Романівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
У роботі було проведено розрахунок молекулярної динаміки G-квадруплексів коронавірусу SARS-CoV-2. Отримані результати можуть бути використані для подальшого вивчення терапевтичного ефекту G-квадруплексів.

This thesis presents a molecular dynamics simulation study of Gquadruplexes in the SARS-CoV-2 genome. The obtained results can be used for further investigation of the therapeutic potential of G-quadruplexes.
Assessment of G-quadruplex Stability in the SARSCoV- 2 Genome
Keywords: G-квадруплекс; коронавірус SARS-CoV-2; молекулярна динаміка; G-quadruplex; SARS-CoV-2 coronavirus; molecular dynamics