Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового іспиту з німецької мови для здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" за освітньою програмою "Українська мова і література та західноєвропейська мова" та здобувачів вищої освіти ОС "Магістр" за освітньою програмою "Українська філологія та західноєвропейська мова" - Антюхова, Наталія Ігорівна (НІЛАН-ЛТД, 2026)
Методичні рекомендації створено з метою підготовки до підсумкового іспиту студентів спеціальності 035.01 Філологія (українська мова і література), які вивчають німецьку мову як другу спеціальність. Видання містить матеріали, які допоможуть повноцінно й кваліфіковано підготуватися до іспиту: подаються методичні поради для письмового реферування й анотування німецькомовних текстів, зразки екзаменаційних завдань, а також матеріали, які допоможуть у підготовці до них.
Keywords: німецька мова; підсумковий іспит; методичні рекомендації; філологія; реферування; анотування; німецькомовний текст; екзаменаційні завдання