Характеристика туристичної інфраструктури Львівщини на передодні «Євро-2012» - Брунець, Б. Р. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
У статті здійснено аналіз стану туристичної інфраструктури Львівської області у розрізі підготовки до проведення чемпіонату з футболу «Євро - 2012», а саме: охарактеризовано стан транспортного сполучення; встановлено наявність баз розміщення туристів та відпочинку, відповідність їх світовим вимогам. Вказано на недоліки наявної матеріально-технічної бази та запропоновано шляхи її удосконалення.

В статье осуществлены анализ состояния туристической инфраструктуры Львовской области в разрезе подготовки к проведению Чемпионата из футбола «Евро - 2012». А именно: охарактеризовано состояние транспортного соединения; установлено наличие базы размещения туристов и отдыха, соответствие их мировым требованиям. Указано на недостатки имеющейся материально-технической базы и предложены пути ее усовершенствования.

In the article analyzes the state of tourism infrastructure in Lviv region in the context of preparations for the championship of soccer Euro 2012. Namely: characterize the state of the transport connection, and establishes the presence of the base of tourist accommodation and recreation, their compliance with international requirements. Pointed to the shortcomings of existing mateorіalno facilities and the ways of its improvement.
Keywords: туризм; рекреація; туристична інфраструктура; транспорт; заклади розміщення; відпочинок; рекреація