Розвиток добровільного медичного страхування в Україні - Звіришина Анна Олександрівна (My University, 2022)
В роботі розглянуто теоретичні основи і види добровільного медичного страхування в Україні. Досліджено сучасний стан розвитку даного виду страхування в Україні. Сьогоднішні реалії змушують кожного з нас задуматись про захист власного здоров'я і передбачити негативні наслідки будь-яких захворювань, особливо в умовах загострення короновірусної інфекції, яка спіткала нас навесні 2020 року і ще раз підтвердила, що медичне страхування – це необхідність. Саме ця причина стала основним рушійним фактором детально дослідити та проаналізувати продукти на ринку добровільного страхування, що пов'язані із захистом від короновірусної інфекції.