Генерація Web API бібліотек - Тичковський Олексій (My University, 2023)
Об'єктом даної роботи є розробка механізму генерації Web API бібліотеки для існуючого додатку у сфері Fin-Tech. Основною метою проекту є дослідження наявних інструментів для генерації Web API бібліотек та створення програмного забезпечення для покращення функціональності вже існуючого додатку. Для досягнення поставленої мети, в процесі розробки використовуються такі методи: аналіз існуючих підходів до генерації Web API бібліотек, розробка та тестування програмного забезпечення. Для зручності розробки та програмування використовується операційна система Windows 10 та середовище програмування PyCharm. Одним з основних результатів даної роботи є створення зручного інструменту, який автоматизує сценарії використання додатку та полегшує аналіз отриманих результатів. Розроблений програмний продукт вже успішно використовується на реальних проектах, що свідчить про його ефективність та потенціал для впровадження в інші області. У підсумку, розробка генератора Web API бібліотеки для існуючого додатку в сфері Fin-Tech є важливим кроком у поліпшенні функціональності та розширенні можливостей цього додатку. Результати роботи виявилися успішними, а отриманий програмний продукт вже знайшов своє застосування на практиці.