Розроблення діджитал платформи для просування агропослуг (на прикладі ТОВ "Урожай") - Мазуровська Анастасія (My University, 2022)
Під час роботи над проектом було проаналізовано позицію бренду на ринку та конкурентів ТОВ“Урожай”. Було проведено аналіз цільової авдиторії ТОВ “Урожай” та виокремлено два її типи. За допомогою сервісу Webflow було розроблено діджитал-платформу яка стала кінцевим пунктом на шляху споживача під час вивчення діяльності компанії в інтернеті. Тепер потенційний клієнт має змогу отримати детальну інформацію про ТОВ “Урожай” на сайті, який підвищує його лояльність та заохочує до придбання випічки та хлібу від вищезгаданого агропідприємства.