МЕХАНІЗМ ЗАХИСТУ СОЦІАЛЬНОЇ ФУНКЦІЇ ДЕРЖАВИ У ПУБЛІЧНІЙ СФЕРІ - Вакуленко, О. Ф. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
У статті проаналізовано специфіку механізму захисту соціальної функції держави у публічній сфері. Визначено перелік елементів такого механізму. Досліджено зміст та особливості кожного із них.

In the article the specifics of the mechanism of protection of the social function of the state in the public sphere are analyzed. The list of elements of such mechanism is defined. The content and features of each of them are studied.
MECHANISM OF PROTECTION OF THE SOCIAL FUNCTION OF THE STATE IN THE PUBLIC SPHERE
Keywords: Key words: social protection; social function; state; public sphere; social legislation.; Ключові слова: соціальний захист; соціальна функція; держава; публічна сфера; соціальне законодавство.