Портативний акустичний спектрометр - Щур Максим Володимирович (My University, 2024)
У ході роботи проведено огляд літератури та інших матеріалів на тему акустичного спектрометра, методи його реалізації. Було розглянуто різні підходи виконання проекту, порівняно переваги та недоліки методик, визначено в яких випадках краще застосовуються, обмірковані варіації подальших потенціальних покращень чи змін для іншого використання. Зроблено портативний акустичний спектрометр. Отримані результати можуть бути використані для дослідження та порівняння звукових характеристик, також можуть бути використані в подальшій роботі для розпізнавання звуку, роботі зі звуковими командами тощо.
Keywords: акустичний спектрометр; перетворення Фур’є; вейвлет-перетворення; звук