Платформа для міжнародної доставки посилок мандрівниками - Михайлов Нікіта Олегович (My University, 2021)
В ході виконання дипломної роботи було досліджено сучасні веб-технології проаналізовано ринок сервісів міжнародної доставки та створено застосунок, який дозволяє мандрівникам доставляти посилки подорожуючи. При цьому було систематизовано, закріплено і розширено теоретичні та практичні знання інформаційних технологій та застосовано їх при розв’язанні задачі розробки застосунку з використанням технології Spring. Вивчено та досліджено основні концепції та філософію фреймворку Spring. Використано сховище медіа файлів Cloudinary для збереження фотографій користувачів та посилок, платіжну систему Stripe для безпечних онлайн переказів та сервіс відправки СМС-повідомлень Vonage для верифікації користувачів. Реалізовано мобільну версію застосунку для зручного та інтуїтивного користування.