Формування облікової політики за МСФЗ - Лузанчук Юлія Ігорівна (My University, 2022)
Метою роботи є дослідження сутності облікової політики, етапів формування облікової політики на підприємстві за МСФЗ та визначення її ролі в процесі прийняття управлінських рішень.Важливо під час переходу на МСФЗ проаналізувати кадрове забезпечення підприємства, достатність кваліфікації працівників у сфері ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності суб’єкта господарювання за міжнародними стандартами. Метою аналізу є означення компетенції працівників та визначення відповідального за ведення бухгалтерського обліку та перехід на міжнародні стандарти, визначити достатність власних кадрових ресурсів організації і чи необхідно залучати додаткові кваліфіковані ресурси для ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності за МСФЗ.