Культурні виміри тілесності - Назаренко Софія Павлівна (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – феномен тілесності в культурологічному дискурсі. Предмет дослідження – культурні виміри тілесності та її нових форм в культурологічних підходах. Метою кваліфікаційної бакалаврської роботи є дослідження феномену тілесності в культурологічних розвідках сучасних соціокультурних змін.
Keywords: “технічне” тіло; “кіберпанк”; “боді-горор”; “гламурне тіло”