Міф і специфіка міфологізації сучасного суспільства - Мкртчян Едгар Вазгенович (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є концепції міфу та міфотворчості в контексті сучасного суспільства. Предметом дослідження є специфіка міфологізації сучасного суспільства. Метою дослідження є осмислення і аналіз концепцій міфу в контексті міфологізації сучасного суспільства, критичний огляд теорій міфотворчості.
Keywords: міф; міфотворчість