Оптимальне визначення найкращого об’єкта при можливості закінчення «життя» - Гагурін Євгеній Русланович (My University, 2021)
Результат дослідження запропонованої проблеми полягає у знаходженні зв’язку між тим, що об’єкти мають період «життя» й визначенням ймовірності визначення найкращого серед усіх.