Світ як ціле (до 120- річчя з дня cмерті М. М. Страхова) - Лаврук, Т. М. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2016)
Ювілейне науково-біографічне інтерв’ю до 120- річчя з дня cмерті М. М. Страхова.
Keywords: Страхов Микола Миколайович; інтерв'ю