Традиційні та альтернативні методи оцінки вартості бізнесу - Нестеров Дмитро Олександрович (My University, 2022)
У ході дослідження даної теми було узагальнено теоретичний та практичний досвід оцінки вартості бізнесу, розробка рекомендацій щодо удосконалення методичних підходів і практичних механізмів оцінки в умовах глобалізації. У роботі було визначено, що до традиційних методів оцінки вартості бізнесу належать доходний, витратний та порівняльний підходи. Було визначено їх основні переваги, недоліки та методи оцінки в рамках підходів.