Застосування геоінформаційних технологій для моніторингу впливу військових дій на ринок житлової нерухомості міста Чернігів - Амельянець Аліна Володимирівна (My University, 2023)
Умови, в яких працює ринок нерухомості у 2022-2023 роках, є новими, а тому відповідно і вимагають додаткового вивчення. Велика кількість руйнувань, як житлової нерухомості, інфраструктури, а також переміщення осіб, через військові дії впливають на купівлю та продаж нерухомості у місті (Амельянець, 2023). Тому аналіз ринку житлової нерухомості у місті Чернігів надасть закономірності впливу військових дій на ринок житлової нерухомості міста Чернігів. А калькулятор вартості нерухомості допоможе швидко розрахувати вартість квартири за заданим алгоритмом, порівнюючи вартість нерухомості на подібні об’єкти зі створеної бази даних.