Економічна асоціація України з Європейським Союзом - Шнирков, Олександр Іванович; Муравйов, Віктор Іванович; Заблоцька, Ріта Олександрівна; Сіденко, В. Р.; Румянцев, А. П.; Мазуренко, Валерій Іванович; Чугаєв, Олексій Анатолійович; Резнікова, Наталія Володимирівна; Поліщук, Л. С.; Батрименко, В. В.; Негода, Анна Вікторівна; Копистира, А. М.; et al. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2015)
Розглянуто економічні механізми асоціації України з ЄС, інструменти лібералізації взаємної торгівлі, основні напрями регуляторної конвергенції із правилами Європейського Союзу. Проаналізовано економічні ефекти поглибленої та розширеної зони вільної торгівлі. Для студентів, аспірантів, науковців, фахівців, які займаються проблемами економічної інтеграції України з ЄС.

The book describes economic aspects of the EU – Ukraine association, instruments of mutual trade liberalization, main issues of regulatory convergence of Ukraine to the European Union rules. It also considers the economic effects of deep and comprehensive free trade area. For students, postgraduates, researchers, specialists interested in economic integration of Ukraine and the EU.
Economic Association of Ukraine with the European Union
Keywords: асоціація Україна–ЄС; торгова лібералізація; регуляторна конвергенція; зона вільної торгівлі; Ukraine–EU association; trade liberalization; regulatory convergence; free trade zone