Розробка веб-додатку для сумісного планування і збереження туристичних маршрутів - Конторер Аліна (My University, 2021)
В результаті роботи було отримано та впроваджено програму, що забезпечує функціонал сумісного створення, збереження, редагування туристичних маршрутів із використанням візуальної та соціальної складової та сучасних засобів розробки.