Розробка стратегії комунікаційного супроводу вступної кампанії Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка - Ільїн Іван Павлович (My University, 2021)
Мета кваліфікаційної роботи — розробка стратегії комунікації бренду Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка в соціальних мережах Facebook та Instagram під час вступної кампанії та створення гайдлайну з правилами використання фірмового стилю в соціальних мережах на основі розробленої стратегії.