Ток-шоу як наратив (на матеріалі англійської мови) - Заріцька Анастасія Русланівна (My University, 2021)
Мета дослідження – аналіз наративу у сучасному мас-медійному дискурсі шляхом вивчення тематики та структури англомовних ток-шоу через призму дослідження вербальних та невербальних засобів наративного дискурсу таких ток-шоу. Об’єктом дослідження є мас-медійний дискурс, який реалізується в жанрі англомовних ток-шоу. Предмет дослідження – вербальні та невербальні засоби наративів у «Шоу Елен Дедженерес» та «Вечірньому шоу» з Джимом Фелоном. Теоретичне і практичне значення роботи зумовлене тим, що у ній описується наратив у сучасному мас-медійному дискурсі, а цей теоретичний матеріал може бути використаний в курсах теорії комунікації, наратології, стилістики та журналістики.
Keywords: ток-шоу; лінгвістичні дослідження; англійська мова