Програмна система управління якістю програмного забезпечення - Сукач Юлія Вікторівна (My University, 2021)
Виконано огляд та аналіз сучасного ринку популярних програмних систем управління якістю програмного забезпечення, проаналізовано переваги та недоліки існуючих систем, створено програмний продукт для управління якістю програмного забезпечення, який дозволяє документувати знайдені дефекти, проектувати тестові випадки та дозволяє наочно демонструвати статистику у розрізі тестових випадків та дефектів. Програмний продукт для управління якістю програмного забезпечення може використовуватись тестувальниками, менеджерами проектів та розробниками на реальних проектах під час розробки будь-якого програмного забезпечення.