From the history of functioning of Kyiv food-trade network - Цебро, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
In the article an analysis has been conducted on the activities of Kyiv foodstuffs commercial network during 1943 – 1945.

У статті проведено аналіз діяльності продовольчої торгівельної мережі м. Києва у 1943 – 1945 рр.
З історії функціонування продовольчої торгівельної мережі Києва (1943 – 1945 рр.)