Забезпечення мультидисциплінарного підходу у роботі центрів сімейної психології для дітей з порушеннями мовленнєвого розвитку - Косинська Марина Сергіївна (My University, 2023)
Об'єкт – мультидисциплінарний підхід у соціальній реабілітації. Предмет – застосування мультидисциплінарного підходу у роботі центрів сімейної психології для дітей з порушеннями мовленнєвого розвитку. Мета – теоретичне обгрунтування та розробка моделі застосування мультидисциплінарного підходу у роботі центрів сімейної психології для дітей з порушеннями мовленнєвого розвитку. Ключові слова: мультидисциплінарний підхід, мультидисциплінарна команда, дитина з порушеннями мовленнєвого розвитку, соціальна реабілітація.