Прогнозування потоку відвідувачів торгово-розважального центру з використанням нейронних мереж - Нефедченко Микола (My University, 2022)
У дипломній роботі були розглянуті методи та моделі прогнозування кількості відвідувачів торгово-розважального центру. Це актуальна задача для бізнесу з декількох причин: по-перше, прогнозування кількості відвідувачів дозволяє краще розуміти тенденцію змін, і на цій основі будувати плани щодо закупівель, замовлень ресурсів чи тому подібне; по-друге, це дозволить ефективніше використовувати ресурси, підлаштовувати бізнес під попит, врешті решт - зекономити. Для бізнесу та його потреб прогнозування певних об’єктивних факторів може мати вирішальне значення для подальшого його існування, саме тому це є актуальним завданням і буде ним ще тривалий час.