ESTIMATION OF METHODS OF CONSTRUCTIONS OF CARD OF LEVELS OF THE GROUND WATERS ON EXAMPLE OF MICROREGION OF POZNYAKI IN CITY KYIV - Цюпа, І.; Демидов, В.; Заславська, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
In the article and estimation is resulted and the choice of optimum method of construction of card of levels of the ground water is analysed for the area of microregion of Poznyaki in Kyiv.

В статті наведено оцінку та проаналізовано вибір оптимального методу побудови карти рівнів грунтових вод для ділянки мікрорайону Позняки в місті Києві.
ОЦІНКА МЕТОДІВ ПОБУДОВИ КАРТИ РІВНІВ ГРУНТОВИХ ВОД НА ПРИКЛАДІ МІКРОРАЙОНУ ПОЗНЯКИ В МІСТІ КИЄВІ