Атомарний обмін криптовалют - Іваницька Єлизавета Єгорівна (My University, 2022)
У ході виконання роботи було досліджено відомі на сьогоднішній день технології, за допомогою яких можна проводити обмін токенами різних блокчейнів атомарно; розроблено та описали алгоритм проведення атомарного обміну криптовалюти; розроблено хешовані смарт-контракти з часовою затримкою для мереж Bitcoin та NEAR Protocol; розроблено зручні функції, що дозволяє провести атомарний обмін між криптовалютами, спілкуючись з симуляційними мережами запитами; протестувано створене програмне забезпечення, використовуючи мережі у тестовому та симуляційному режимах. Результатом кваліфікаційної роботи є програмне забезпечення для проведення атомарного обміну криптовалютами між токенами мереж Bitcoin та NEAR Protocol.