Дослідження засобів побудови систем автоматизованого конфігурування обладнання мережі - Шелін Владислав (My University, 2022)
В даній кваліфікаційній роботі бакалавра було розглянуто основні прин- ципи автоматизації конфігурування мережевого обладнання, розглянуто засоби побудови систем автоматизації конфігурування мережевого устаткування, ство- рено програмне забезпечення, що надає можливість збору фактів про поточні па- раметри та конфігурацію пристрою для проведення подальшого конфігурування наявного мережевого обладнання, а саме комутаторів Cisco (Cisco IOS), D’Link (серії DES та DGS), на яких побудована IT-інфраструктура університету.