Соціальні стандарти в країнах світу - Сіньова, Людмила Миколаївна; Андріїв, Василь Михайлович (My University, 2023)
В навчальному посібнику на основі теоретичних положень та практики застосування міжнародно-правових актів, висвітлюються загальнотеоретичні і практичні проблеми соціальних стандартів в країнах світу. Досліджено правовий зміст міжнародно-правових стандартів прав людини, визначено поняття, зміст і систему соціальних стандартів у сфері праці, соціального забезпечення, освіти, культури, забезпечення житла в країнах світу; мінімальні соціальні стандарти у світовій практиці; соціальні стандарти країн Європи; реалізацію соціальних стандартів у країнах світу. Навчальний посібник розрахований на студентів, курсантів, слухачів вищих навчальних закладів юридичного профілю, а також аспірантів, ад’юнктів, науковців та практичних працівників, які цікавляться проблемами правового регулювання соціального забезпечення.
Keywords: Стандарти; соціальний захист