The inner structure of copper from the vendian volcanosedimentary rocks of Volyn' - Квасниця, І.; Косовський, Я.; Шунько, В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2006)
The data of inner structure of native copper from occurrences of Volyn' (the vendian volcanosedimentary rocks) are studied. The simple and polysynthetic twins under spinel law for different morphological types of native copper, sectors of complex twins of crystals of native copper have been determined.

Вперше вивчено внутрішню будову виділень самородної міді Волині – із вулканітів ратнівської, бабинської та заболоттівської світ волинської серії венду. Встановлено прості та полісинтетичні двійники по (111) для різних морфологічних виділень, а також секторіальну будову складних двійників кристалів самородної міді. Рідко проявляється однорідна будова виділень самородної міді.
Внутрішня будова самородної міді із вендських вулканітів Волині