Методика створення та розгортання програм на платформі AWS з використанням шифрування SSL - Бойко, Дмитро Володимирович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
В роботі проведено аналіз існуючих технологій та підходів автоматизації до процесу виконання та оцінювання лабораторних та практичних робіт. Запропоновано використати стек технологій безперервної інтеграції та розгортання, а також застосунок для створення користувача та порівняння разом з реляційною СУБД. Розроблено застосунок для перегляду статистики та порівняння робіт студентів. Розроблено програмне забезпечення та скрипти налаштування конвеєрів. Практичне значення роботи полягає у створенні програмного забезпечення, для різних компаній та в створенні шифрування для додатка.
Keywords: Односторінковий додаток; система управління базами даних; рівень захищених сокетів; менеджер пакетов нод; мова опису даних; мова маніпулювання даними; розгортання бази даних; набір засобів розробки