The Ukrainian policy at the military-political crises on Balkans (1991-1995) - Шилова, А. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
The role and place of Ukraine in the international community efforts in the settlement of Yugoslav crises is analyzed.

Проаналізовано роль і місце України в зусилляx світового співтовариства в урегулюванні югославської кризи.
Політика України у військово-політичній кризі на Балканах (1991–1995 рр.)