Правове регулювання працевлаштування в Україні та країнах Європейського Союзу - Стадніченко Сергій Володимирович (My University, 2022)
Дисертацію присвячено всебічному та грунтовному аналізу проблем зайнятості в Україні та світі. Ключові слова: працевлаштування, правове регулювання працевлаштування, працевлаштування молоді, працевлаштування осіб з обмеженими можливостями, працевлаштування жінок, працевлаштування жінок із сімейними обо'язками, працевлаштування учасників бойових дій, працевлаштування іноземних осіб, працевлаштування за кордоном, посередництво на ринку праці.

The dissertation is devoted to a comprehensive and thorough analysis of employment problems in Ukraine and the world. Key words: employment, legal regulation of employment, employment of youth, employment of persons with disabilities, employment of women, employment of women with family responsibilities, employment of combatants, employment of foreigners, employment abroad, mediation in the labor market.
Legal regulation of employment in Ukraine and the countries of the European Union